Plaatselijk Belang Ankum

Plaatselijk Belang Ankum

Fietstunnel

Doelstelling

Historisch is de vereniging opgericht om de fietstunnel onder de Hessenweg te realiseren. Nadat deze klaar was, is Plaatselijk Belang Ankum zich verder gaan richten op allerlei onderwerpen die bewoners en bedrijven aangaan. Zoals:

  • Goede bereikbaarheid
  • Prettig en veilig wonen en werken
  • Energie, water en rioolvoorzieningen
  • Plannen van overheden en andere bedrijven

De vereniging bestaat uit een bestuur die contact maakt en houdt met bewoners, bedrijven, gemeentes, provincie en plaatselijke organisaties. Onze leden en donateurs vindt u in Ankum en omstreken. Klik hier voor onze statuten.

Word bestuurslid

Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

VoorzitterFabiënne Elderkamp
SecretarisGerlinde Hartkamp-Massier
PenningmeesterGerwin v.d. Stouwe
Leden Linda Holsappel
Dennis Schutte
Jaap Tolhoek
Roelien Borger
Lidmaatschap

Lid worden van Plaatselijk Belang Ankum

Graag willen natuurlijk dat zoveel mogelijk bewoners van Ankum en omgeving lid zijn van onze vereniging om met ons mee te denken bij de thema’s die spelen in en om Ankum en bij het organiseren van (nieuwe) activiteiten. De contributie voor het lidmaatschap van Plaatselijk Belang Ankum e.o. bedraagt slechts € 7,50 per jaar en wordt aan het eind van het jaar automatische geïncasseerd.

Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en te retourneren. U kunt zich dan ook meteen aanmelden voor de Whatsapp groep ‘Veilig Ankum’. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar plbelangankum@live.nl of versturen naar onderstaand adres.

Secretariaat Plaatselijk Belang Ankum
Gerlinde Hartkamp-Massier
Hessenweg 1
7722 PH Dalfsen
Telefoon: 0529-427290 E-mail:plbelangankum@live.nl

Aanmeldformulier Plaatselijke Belang Ankum

Jaarvergadering Plaatselijk Belang Ankum

Jaarvergadering

Een keer per jaar in het voorjaar organiseren wij onze jaarvergadering. Hiervoor wordt u als lid uitgenodigd. Bij deze vergadering is het bestuur van Plaatselijk Belang Ankum, de gemeente, de woordvoerder van de politie en onze wijkbeheerder aanwezig. Ook zijn er vaak vertegenwoordigers van de andere Plaatselijk Belangen uit de gemeente aanwezig. Gezamenlijk proberen wij u goed te informeren over onderwerpen die in Ankum en omstreken van toepassing zijn.