Plaatselijk Belang Ankum

Agenda

Praat mee over Buurtgebouw Ankum

Praat mee over de toekomst van Buurtgebouw Ankum

Op donderdag 25 oktober bent u van harte uitgenodigd om mee te praten over de toekomst van Buurtgebouw Ankum. Tijdens deze avond wordt een presentatie gegeven van de ideeën over het gebouw aan de Vossersteeg.

De avond wordt gehouden in Het Roode Hert en start om 19:30uur

Lees meer
Historische middag deel 2

Historische middag deel 2

Rosengaerde - de Blauwe Bogen
26 oktober 2022

Vanwege de enorme belangstelling voor de historische ochtend bij de viering van het 40 jarig jubileum van Plaatselijk Belang Ankum e.o. vinden wij het leuk om hier een vervolg aan te geven.

We hebben opnieuw een leuke diapresentatie samengesteld i.s.m. de Historische Kring Dalfsen over Ankum en Dalfsen. Deze laten wij u graag zien in de Blauwe Bogen van Rosengaerde. Het enige dat u hoeft te doen, is u opgeven.

Op woensdag 26 oktober kunt u vanaf 14.00 uur plaatsnemen in de grote zaal. Vanaf 14.30 uur starten we de diapresentatie en rond 16.00 uur sluiten we de middag af.

Opgeven
Schiet- en sjoelavond PB Ankum

Schiet- en Sjoelavond 2.0

18 november 2022

Vrijdag 18 november a.s. organiseert Plaatselijk Belang Ankum e.o. de jaarlijkse SCHIET- EN SJOELAVOND. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom bij “Het Roode Hert” aan de Hessenweg in Ankum.

Prijsschieten, de schietcompetitie, sjoelen, prijsdarten, de dartcompetitie, spiekers sloan, kortom veel te doen deze avond. Speciaal aan deze Schiet- en Sjoel 2.0 is dat u de kans heeft om zich voor één avond een echte Max Verstappen te voelen. Laat u verrassen! Uiteraard zijn er ook weer mooie prijzen te winnen bij het bekende RAD VAN FORTUIN.

Het wordt vast weer een ouderwets gezellige avond! U komt toch ook?

Toneelavond

Toneelavond

Maart 2023

Elk jaar organiseren wij rondom maart een vrolijke toneelavond in de zaal van Het Roode Hert.

Ook in 2022 hebben we deze vanwege Corona geannuleerd.

Herhalingscursus BLS-AED

Herhalingscursus BLS / AED

April 2023

De herhalingscursus BLS / AED vinden 1x per jaar plaats bij Het Roode Hert.